Restauranger

I Torrevieja hittar du allt du kan önska av uteliv. Här finns klubbar, barer och restauranger. 

Barer och restauranger finns hur många som helst i Torrevieja. Att gå runt på olika barer och äta några tapas och ta ett glas vin är ett roligt sätt att få uppleva många ställen och prova mycket olika sorters mat. Det finns också många bra restauranger som serverar riktigt god mat.

Här är några av de restauranger många anser vara väl värda ett besök!

Meson de la Costa
Ett underbart geniunt spanskt ställe. Skinkorna hänger i taket, tapasen ligger uppradad i bardisken och den nyinfångade fisken ligger på isbäddar vid ingången. Lite dyrare – men värt pengarna. Missa inte den underbara champagnedrinken som kvällens avslutning.

SUNSET Beach
En belgisk restaurang med bra meny. Ett lite bättre ställe, kanske inte så spanska smaker men väldigt god mat.

Restaurante Barlovento
Fantastiskt god mat. Här äter du ”fine dining” med utsikt över Medelhavet eller varför inte inne i deras vackra matsal som är en replika på en spansk galeas. Eller så äter du läckra tapas-rätter vid baren. Vilket som är ett bra val!

El Charro Negro
En maxikansk restaurang i centrala Torrevieja. Goda margaritas och fajitas (bland mycket annat!).

El Patio Negro
God mat, både lunch och middag är denna lilla spanska pärla väl värd ett besök!

Vegetariano
Helt klart bästa vegetariska stället i Torrevieja. Under våren 2017 är stället under ombyggnad, men förhoppningsvis är det öppet igen till sommaren 2017.

 

Och många fler…
Det finns många härliga ställen att besöka i stan – har du nån du vill tipsa om? Maila gärna in ditt tips till oss på info@sunbath.se.