Hur gör man?

Hos oss är det enkelt och tryggt att hyra en lägenhet. Våra lägenheter är moderna, fräscha och är utrustade med allt du behöver för en skön och avkopplande semester. 

Titta runt bland våra olika lägenheter, välj den du är intresserad och klicka dig vidare på den. Du ser bilder av lägenheten, planlösningen och exakt var i Torrevieja den ligger.

I kalendern kan du se om och när lägenheten är ledig. För att reservera och skicka en bokningsförfrågan markerar du de dagar eller veckor du skulle vilja boka. Den preliminära kostnaden för bokningen visas automatiskt under kalendern efter att du valt bokningsperiod. Skicka en förfrågan – så bekräftar vi den. Betalningen sker först efter överenskommelse med bokningsbekräftelse och hyresavtal.

Kostnaden för att hyra lägenheten den valda perioden ser du under kalenderrutan. Observera att kostnad för slutstädning (750 SEK) tillkommer.

Är du intresserad av att hyra en lägenhet under en längre period, kontakta oss på info@sunbath.se för prisförfrågan.

Du bekräftar din förfrågan genom att klicka på ”RESERVERA”. Efter att du har klickat på ”RESERVERA” skickas din förfrågan till oss, och vi kontaktar dig så snart vi kan, för besked. Är lägenheten ledig kommer en bekräftelse till dig via mail, med ett hyresavtal som vi vill att du signerar och sänder tillbaka till oss. Du kommer även att få besked om var du sätter in hyresavgiften.

Bokningsbekräftelse och kvitto skickas till den mailadress du har angivit, där kommer du även att erhålla information om hur och var du kvitterar ut och återlämnar nyckeln till lägenheten.

Incheckning i lägenheten sker från kl.15.00, utcheckning sker senast kl.12.00. Efter utförd bokning kommer även ett dokument ”Allt du behöver veta” skickas till dig!

Välkommen till Sunbath Apartments!