Slideshow

Att hyra lägenhet

Boka en lägenhet snabbt och lätt! Är du intresserad av en lägenhet, kan du själv se om den är ledig och vad det skulle kosta. Skicka en förfrågan – så bekräftar vi den. I bokningssystemet kan du enkelt se om de dagar eller veckor du vill hyra är lediga.

Kostnaden för att hyra lägenheten den valda perioden ser du under kalenderrutan. Observera att kostnad för slutstädning (750 SEK) tillkommer.

Är du intresserad av att hyra en lägenhet under en längre period, kontakta oss på info@sunbath.se för prisförfrågan.

Du bekräftar din förfrågan genom att klicka på ”Boka”. Efter att du har klickat på ”Boka” skickas din förfrågan till oss, och vi kontaktar dig så snart vi kan, för besked. Är lägenheten ledig kommer en bekräftelse till dig via mail, med ett hyresavtal som vi vill att du signerar och sänder tillbaka till oss. Du kommer även att få besked om var du sätter in hyresavgiften.

Bokningsbekräftelse och kvitto skickas till den mailadress du har angivit, där kommer du även att erhålla information om hur och var du kvitterar ut och återlämnar nyckeln till lägenheten.

Incheckning i lägenheten sker från kl.15.00, utcheckning sker senast kl.12.00. Efter utförd bokning kommer även ett dokument ”Allt du behöver veta” skickas till dig!

Välkommen till Sunbath Apartments!

Väder

Torrevieja
29 mars, 2017, 11:09
Dimma
Dimma
14°C